Termeni şi condiţii

 

Vă mulţumim pentru interesul acordat.  Pentru a evita eventuale neînţelegeri, vă rugăm să citiţi cu atenţie Termenii şi Condiţiile. Accesarea paginii noastre presupune implicit acceptarea acestor termeni.

1.Notă introductivă

 Termenii şi condiţiile generale  se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri realizate de către  S.C NELADIA S.R.L , prin intermediul magazinului online www.neladiabebe.ro, către Cumpărător.

Site-ul www.neladiabebe.ro este proprietate a SC Neladia SRL cu sediul social în Bucureşti, Aleea Secuilor, nr. 1, având CUI 13686394, Nr. de ordine în registrul comerţului: J40/1223/2001 este un magazin online de articole vestimentare şi accesorii pentru copii.

Ne rezervăm dreptul de a modifica orice informaţie de pe site, fără a notifica Cumpărătorul în prealabil.

2.Definirea termenilor cu caracter general

Vânzător- S.C. NELADIA S.R.L, cu sediul în Bucureşti, Aleea Secuilor, nr 1, având CUI 13686394, Nr. de ordine în registrul comerţului: J40/1223/2001

Cumpărător- persoană ce utilizează site-ul www.neladiabebe.ro prin intermediul căruia efectuează o Comandă confirmată de către Vânzător.

Date de contact: email – contact@neladiabebe.ro, telefon: 0767808415.

Comandă-un document electronic prin care Vânzătorul este de acord să livreze produsele comandate, iar Cumpărătorul este de acord să achite contravaloarea produselor.

Produse-bunuri furnizate de către Vânzător către Cumpărător.

Contract- reprezintă o comandă confirmată de către Vânzător la cererea Cumpărătorului.

3.Informaţii despre produse şi disponibilitatea acestora

Bunurile comercializate prin intermediul site-ului www.neladiabebe.ro sunt bunuri noi iar în momentul livrării sunt însoţite de factură conform legislaţiei în vigoare în România.

Ne rezervăm dreptul  de a anula o anumită comandă în cazul în care produsul respectiv nu se mai află în stoc.

Informaţiile utilizate pentru descrierea Bunurilor disponibile (imagini statice/dinamice,etc) nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea vânzătorului ,fiind utilizate în scopuri pur comerciale.

Introducerea de bunuri la un moment dat pe site-ul neladiabebe.ro nu garantează disponibilitatea acestora permanent sau exact în aceaşi formă descrisă în magazinul online.

SC Neladia SRL nu îşi asumă răspunderea pentru posibilele diferenţe dintre culoarea afişată pe site  şi cea a produsului şi nici pentru decalaje în ceea ce priveşte mărimea/măsură produselor. Aceste diferenţe pot fi datorate influenţelor tehnice în momentul realizării imaginilor statice/dinamice cu titlu de prezentare.

Preţurile afişate pe site-ul neladiabebe.ro includ TVA şi nu conţin alte taxe sau costuri suplimentare.

4. Comanda

Comanda poate fi plasată de persoanele cu vârste de cel puţin 18 ani, şi care au o adresă de domiciliu în România.

Comenzile pe site pot fi efectuate prin adăugarea produselor dorite în coşul de cumpărături,având posibilitatea de a continua comanda sau a o finaliza. Comanda se finalizează prin alegerea metodelor de plată şi livrare indicate expres. Adăugarea produsului în coşul de cumpărături virtual nu aduce după sine şi rezervarea produsului, acesta fiind disponibil în limita stocului. Doar după validarea comenzii de către vânzător bunul poate fi considerat rezervat pentru cumpărătorul respectiv.

La finalizarea comenzii ,Cumpărătorul este de acord că toate datele furnizate de acesta sunt corecte.

Comanda este acceptată de Vânzător atunci când acesta înştiinţează Cumpărătorul printr-o confirmare electronică(e-mail) fără a fi nevoie de o confirmare din partea Cumpărătorului.

Cumpărătorul nu poate finaliza comanda până nu bifează căsuţa cu înştiinţarea faptului că acesta a citit termenii si condiţiile de utilizare ale site-ului www.neladiabebe.ro .

5.Transport şi livrare

Livrarea se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid în România.

Produsele vor fi livrate între orele 9.00-18.00 de Luni până Vineri. Ne rezervăm dreptul de a modifica intervalul orar fără a informa în prealabil Cumpărătorul.

 

Costuri de livrare:

Pentru comenzi de sub 200 de lei, taxa de livrare va fi plătită de Cumpărător.

Pentru comenzi de peste 200 de lei, livrarea este gratuită.

 

Procesul de livrare durează între 24 şi 48 de ore din momentul validării şi finalizării Comenzii.

Vânzătorul oferă Cumpărătorului dreptul de a verifica comanda la momentul finalizării livrării,însă acest lucru nu oferă dreptul Cumpărătorului de a refuza comanda fără un motiv întemeiat.

După finalizarea procesului de livrare riscul de deteriorare sau pierdere este transferat Cumpărătorului.

În momentul livrării agentul desemnat are dreptul de a contacta telefonic Cumpărătorul pentru a confirma corectitudinea datelor şi pentru a-l înştiinţa că în 24 de ore  Comanda va ajunge în posesia Cumpărătorului.

Dacă Cumpărătorul solicită o modificare asupra unei comenzi validate în prealabil, termenul de livrare al acestei comenzi se schimbă automat la 20 zile lucrătoare.

6.Modalitate de plată

Plata se efectuează ramburs ( la primirea coletului ) numai în numerar.

Moneda acceptată este doar moneda folosită pe teritoriul României (Lei).

7.Returnări

Cumpărătorul poate informa prin e-mail Vânzătorului decizia de retragere a contractului la adresa de e-mail: contact@neladiabebe.ro

Cumpărătorul beneficiază de o perioadă de 10 zile lucrătoare de la primirea coletului în care se poate retrage din contract şi poate returna bunurile. Conform art. 13 alin. (3) şi art. 14 din OUG nr.34/2014, Cumpărătorul trebuie să achite costurile de transport şi costurile directe legate de returnarea produselor.

Returul este efectual doar în ambalajul original, cu toate accesoriile şi etichetele fără nici o urmă de utilizare deteriorare sau uzură a acestora. Cumpărătorul este obligat să păstreze factura şi/sau chitanţa! În caz contrar, SC Neladia SRL are dreptul de a respinge returul.

După ce bunul returnat este verificat, şi se validează existanta defectelor invocate de către cumpărător sunteţi anunţat prin email de decizia luată şi procesul prin care banii vor fi rambursaţi.

După efectuarea procesului de retur procesul de rambursare poate dura până la 30 zile lucrătoare.

 

7.Politica de confidenţialitate a datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată fi completată şi ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor elecronice, S.C Neladia S.R.L. are obligaţia de a administra datele pe care ni le furnizaţi în condiţii de siguranţă şi doar în scopul specificat. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate către alte entităţi comerciale.

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră să fie şterse din baza noastră de date puteţi efectua oricând o cerere la adresa de email: contact@neladiabebe.ro.

Legea nr 677/2001 va oferă dreptul de a accesa sau modifica datele dumneavoastră cu caracter personal.

8.Tentativă de fraudă

Încercarea de a accesa sau modifica datele clienţilor noştri sau a conţinutul site-ului www.neladiabebe.ro este considerată tentativă de fraudă şi va fi pedepsită conform legislaţiei în vigoare.

9.Responsabilitate Limitată

Nu suntem răspunzători pentru orice prejudiciu (direct sau indirect) rezultat din folosirea necorespunzătoare a informaţiilor prezente pe site-ul nostu sau pentru pierderile aduse din orice tip de eroare .

De asemenea nu ţine de răspunderea noastră orice daună cauzată Cumpărătorului sau oricare terţă parte cauzată în decursul procesului cumpărare,livrare şi/sau utilizare.

10.Dispoziţii finale

Ne asuman dreptul de a efectua modificări asupra conţinutului site-ului fără a înştiinţa în prealabil utilizatorul.

 


Accept

Acest website foloseşte cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate interesului fiecăruia. Mai multe detalii aici.